085 016 2 016
neem contact met ons op

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden bij WePay is eenvoudig en duidelijk; u levert mutaties aan op de manier die u prettig vindt en binnen 48 uur ontvangt u de volledig verwerkte loonadministratie retour.

Het uitbesteden van de salarisadministratie was nog nooit zo makkelijk. U kunt als werkgever alle benodigde salarisdocumenten via onze portal raadplegen, medewerkers krijgen ook toegang tot hun eigen digitale personeelsdossier. Daardoor kunnen werknemers zelf hun salarisstroken en jaaropgaven online raadplegen. U hoeft dus geen salarisstroken meer per e-mail cq. per post te verzenden.

Dus zoekt u een salarisadministratiekantoor dat met u meedenkt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Binnen twee werkdagen is de salarisadministratie klaar waardoor uw salarisadministratie uitbesteden nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bij ons direct uw salarisadministratie uitbesteden.

Kosten salarisadministratie uitbesteden

U betaalt per salarisstrook het vast tarief. Hiervoor ontvangt u salarisstroken, betaaloverzichten, overzicht loonaangiften (incl. indienen loonaangiften), journaalposten, betalingsbestand, jaaropgaven, pensioenaanleveringen. Bovendien ontvangt u geen voorschotnota en mag u de salarisadministratieverwerking achteraf betalen.

Uw voordelen

  • Vaste tarief per salarisstrook
  • Geen tijdrovende en ingewikkelde salarisadministratie meer
  • Gratis helpdesk en vaste accountmanager voor al uw vragen
  • Deskundig, snel en persoonlijk salarisadministratie-bureau
  • Start vandaag nog met uw salarisadministratie uitbesteden

Meer tijd voor uw core business

Een van de grote voordelen van salarisadministratie uitbesteden is de hoeveelheid tijdwinst. Bedrijven en ondernemers die gebruikmaken van onze diensten hebben minder administratief werk te doen en hoeven slechts een paar uur per jaar te besteden aan de loonlijst. Hierdoor kan een bedrijf zich volledig concentreren op zijn kernactiviteiten.

Salarisverwerking kan een vervelende klus zijn door de hoeveelheid wet- en regelgeving die erbij komt kijken, maar als het verkeerd wordt uitgevoerd, kan een bedrijf een boete krijgen waardoor de kosten behoorlijk oplopen. Door salarisadministratie uit te besteden, berekent WePay alle loonheffingen op basis van jarenlange expertise en het volgen van alle wetswijzigingen en regelgeving omtrent salarisverwerking.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Uw medewerkers in goede handen. Dat is onze missie. Onze professioneel ingerichte uitzendorganisatie biedt de zekerheid dat u het goed geregeld heeft. Vraag nu meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem contact op